Om oss

Rebecka Dahl

Salgs og Markedsjef

Vår Historie

I 2009 ble Living Clean etablert som et enkeltmannsforetak med mål om å heve kvaliteten i bransjen. Vi er overbevist om at et ryddig og rent miljø er avgjørende for trivsel og personlig fremgang, både privat og profesjonelt. I begynnelsen var kjernevirksomheten flyttevask og hjemmevask, men vi tok på oss alle oppdrag som kom vår vei. Med noen kontrakter innen privat næringsliv begynte vi å få fotfeste, og etter to år innså vi at det var tid for en strategisk endring.

I 2011 ble Living Clean Renhold AS grunnlagt for å fokusere fullt ut på renholdstjenester for både privat næringsliv og offentlige institusjoner. Både ledelsen og renholderne i Living Clean har omfattende erfaring innen sine felt. Vi gikk inn i bransjen med en overbevisning om at vi kunne tilby det lille ekstra – og det har vi lykkes med.

Hva Gjør Oss Annerledes?

Hos Living Clean Renhold strekker vi oss etter å bli Norges mest anerkjente renholdsselskap. Vi ønsker at våre kunder skal vite at de kan forvente førsteklasses kvalitet og oppfølging til konkurransedyktige priser. Kjernen i å oppnå dette ligger i å ha medarbeidere som føler seg verdsatt og utfører arbeidet med stolthet. Gjennom vår bedriftskultur skal vi skape engasjerte medarbeidere som opplever tilhørighet og inkludering.

Våre verdier skal alltid minne oss på at det skal være enkelt og problemfritt å være kunde hos Living Clean. Det er vår jobb å sikre at kunden er fornøyd, ikke omvendt. Vårt slagord, “en ren fornøyelse”, skal reflektere kundenes opplevelse av oss. Vi legger vekt på kvalitet, god kommunikasjon og bærekraftig vekst – dette skal posisjonere oss som en sentral aktør i markedet.

  • Kvalitet over alt: Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder, og dette gjenspeiles i alt vi gjør.
  • Lokalkjennskap: Som et stolt Oslobasert firma, kjenner vi byens unike krav og utfordringer.
  • Vårt team: Våre ansatte er vår stolthet. Dedikerte, erfarne og trente, de setter standarden for bransjen.
  • Miljøvennlig tilnærming: Bærekraft er ikke bare et buzzword for oss. Vi tar aktive skritt for å minimere vår økologiske fotavtrykk.

Møt Vårt Team:

Vi tror at våre ansatte er vår største ressurs. Fra kundeserviceagenter til våre renholdsproffer på bakken, hver enkelt bidrar til vår felles suksess og opprettholder vårt rykte som Oslos beste.

Hva Sier Våre Kunder?

Vi har hatt gleden av å betjene hundrevis av bedrifter og organisasjoner gjennom årene. Mange av dem har kommet tilbake gang på gang, og det sier noe om kvaliteten på vårt arbeid. Men ikke ta bare vårt ord for det – se hva våre fornøyde kunder har å si!

Bli kjent med Living Clean Renhold

Hvorfor Bedrifter Velger Oss

Tilpassede Løsninger
Enten du driver et kontor, en butikk, eller en restaurant, har vi tilpassede løsninger som oppfyller dine spesifikke behov.
Effektivitet og Kvalitet
Det er en balansegang mellom å få jobben gjort raskt og å få den gjort riktig. Med Renhold Bedrift Oslo trenger du ikke å velge.
Fast Månedlig Pris
Vi eliminerer uforutsette kostnader og gir deg full klarhet i budsjettet ditt. Du vet nøyaktig hva du betaler for hver måned, uten skjulte avgifter.

Gjennom årene har vi sett viktigheten av et rent og innbydende arbeidsmiljø. Det handler ikke bare om estetikk, men også om å skape en produktiv atmosfære for dine ansatte og å etterlate et varig inntrykk på kunder.

Ta kontakt i dag

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for dere?